Nieuws

BDO start competitie zuinig rijden

BDO lanceert vandaag de 'BDO Fuel Battle' in samenwerking met organisatie Prodrive Learning. De BDO Fuel Battle is een competitie onder een groot aantal starters binnen de organisatie, waarbij het voor deelnemers de uitdaging is om zo zuinig mogelijk te rijden in een periode van een half jaar.

De competitie wordt gehouden in het kader van duurzaam ondernemen & werken bij BDO. In totaal doen zo'n zestig medewerkers mee aan de competitie.

"Zij dragen op deze manier niet alleen hun steentje bij aan een verdere afname van de totale CO2-footprint van BDO en bijvoorbeeld een beter klimaat. Ook maken zij kans op duurzame prijzen; waaronder een weekend rijden in een Tesla S of een Renault Zoë. Beiden zijn elektrische auto's, geheel passend binnen duurzame mobiliteit", aldus BDO.

Steeds meer BDO'ers kiezen voor een energiezuinige(re) auto, zoals een elektrische of hybride auto. Daarnaast plaatst het kantoor steeds meer laadpalen bij de vestigingen en bij medewerkers thuis.

De BDO Fuel Battle is een pilot. Deelnemers worden maandelijks op de hoogte gehouden van het verbruik van hun auto en de stand van de competitie. Ook ontvangen zij tips om zuiniger te rijden en kunnen zij online een training volgen om nog zuiniger te gaan rijden. Deze informatie en tips worden ook gedeeld met andere collega's.

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.