Nieuws

Liveblog tijdens ledenvergadering NBA

Veel meer NBA-leden dan de laatste jaren gebruikelijk hebben zich vooraf aangemeld voor de Algemene Ledenvergadering in het Spant in Bussum. Ook zijn er veel volmachten verstrekt. Accountant.nl bericht vanavond via een liveblog over het verloop van de vergadering.

Aanmelden voor de ALV is ook vandaag nog mogelijk in het Spant zelf. De registratie voor de vergadering begint om 17.00 uur en de ALV zelf om 18.00 uur. Vijftien minuten na opening van de ledenvergadering sluit de registratie. Leden die later binnenkomen worden wel toegelaten tot de zaal, maar kunnen niet meer stemmen, aldus de stemprocedure.

Korte agenda

Op de korte agenda van de ALV staat allereerst bespreking van het visiedocument 'Een beroep met toekomst', waarin de visie van de NBA op het beroep en de beroepsorganisatie wordt gegeven.

Vervolgens moet de ledenvergadering besluiten over een tijdelijke uitbreiding van het bestuur. Als daarmee is ingestemd vindt de verkiezing plaats van een extra bestuurslid/kandidaat-voorzitter. Zoals bekend hebben Marco van der Vegte (Deloitte) en Marco Moling (Accountax) zich beide kandidaat gesteld voor die bestuursfunctie.

Accountant.nl doet gedurende de vergadering verslag van de gebeurtenissen, via een liveblog op de homepage van deze site.

Vooraf

Voorafgaand aan de Ledenvergadering organiseert de NBA een mkb-bijeenkomst over nieuwe Europese privacywetgeving in 2018 (aanvang 15.00 uur). Ook de LOA-Ledengroepvergadering vindt vandaag plaats in het Spant (aanvang 13.30 uur).

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.