Nieuws

Flinke belangstelling voor online NBA-debat over toekomst beroep

Vanavond organiseert de NBA een online debat over de toekomst van het accountantsberoep. Een flink aantal leden heeft zich inmiddels opgegeven voor deelname. Aanmelden is nog mogelijk tot aanvang van het debat om 20.00 uur.

Hoe blijft het accountantsberoep in de toekomst relevant? Welke ontwikkelingen hebben grote impact hebben op het vak? Hoe kan het vertrouwen worden hersteld? Leden van de NBA kunnen meedoen aan het online & realtime debat over deze thema’s, dat vanavond begint om 20.00 uur en zal duren tot ongeveer 21.30 uur. Deelnemers kunnen vanaf elke locatie - thuis, werk, onderweg - deelnemen aan de discussie. Deelname is anoniem.

Maximaal duizend personen kunnen tegelijk met elkaar in debat gaan over het accountantsberoep in de toekomst, met behulp van de online discussietool. Via een chatfunctie kunnen deelnemers intypen hoe ze denken over een bepaald onderwerp en vervolgens stemmen over de inbreng van andere deelnemers.

Het online debat gaat vooraf aan een reeks visiediscussies in de regio, waar deelnemers ook met NBA-bestuursleden over het thema van gedachten kunnen wisselen.

Neem deel aan het online debat: 18 april, 20.00-21.30 uur.

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.