Nieuws

Leen Paape RA treedt terug uit College van Bestuur Nyenrode

Prof. dr. Leen Paape RA RO CIA zal per 1 september terugtreden als Dean van Nyenrode Business Universiteit en daarmee als lid van het CvB.

Na bijna tien jaar bestuurlijk actief te zijn geweest binnen Nyenrode, is in overleg met het Nyenrode Stichtingsbestuur overeengekomen dat dit een geschikt moment is voor een andere positie. Paape blijft voor drie dagen per week als hoogleraar aan Nyenrode verbonden en zal het Board & Governance team versterken en de commissarissencyclus gaan leiden. De overige twee dagen zal hij besteden aan activiteiten buiten Nyenrode.

Het Stichtingsbestuur zegt Leen Paape zeer erkentelijk te zijn voor zijn rol bij Nyenrode: "Onder zijn leiding is begin 2008 NIVRA-Nyenrode volledig geïntegreerd binnen Nyenrode Business Universiteit. Daarnaast heeft hij in de afgelopen jaren het domein Executive Education and Organizational Development (EEOD) succesvol uitgebouwd tot een kwalitatief hoogwaardig en winstgevend onderdeel van Nyenrode Business Universiteit."

De positie en de inhoud daarvan die door zijn aangekondigde vertrek beschikbaar komt is volgens Nyenrode op dit moment onderwerp van gesprek tussen het CvB en het Stichtingsbestuur. De Ondernemingsraad zal tijdens dat proces gevraagd worden hierin te adviseren.

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.