Nieuws

Samenwerking CROP en AAGORA

AAGORA Accountants & Adviseurs gaat samenwerken met accountant- en adviesorganisatie CROP. Vanaf 1 oktober 2017 worden de medewerkers van AAGORA Amstelveen al gehuisvest in het pand van CROP Hoofddorp. Per 1 januari 2018 gaan de lokale vestigingen officieel samen verder onder de vlag van CROP.

De samenwerking is in lijn met de ambities van CROP om autonoom te groeien met eigen, lokale vestigingen in lokale Nederlandse markten. De organisatie wil zich bovendien verder specialiseren en groeien in verschillende vormen van dienstverlening. 

CROP integreert de vestiging AAGORA Amstelveen en voegt het toe aan CROP registeraccountants en CROP belastingadviseurs in locatie Hoofddorp. Hierdoor breidt het lokale CROP team met dertien personen uit tot veertig medewerkers. Na de officiële samenvoeging wordt Robert Engels RA, momenteel vennoot van AAGORA Amstelveen, partner binnen CROP. CROP telt circa 250 medewerkers binnen de gehele organisatie. 

De vestigingen AAGORA Hoofddorp en AAGORA Wormerveer blijven zelfstandig voortbestaan. Wel zullen CROP en deze vestigingen van AAGORA in de toekomst nauw bij elkaar betrokken zijn.

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.