Nieuws

Vermetten bundelt krachten in Tilburg en Waalwijk

Vermetten accountants en adviseurs gaat samen met twee accountantskantoren in Tilburg en Waalwijk.

Vermetten richt zich op ondernemers en particulieren in de regio Brabant en had al kantoren in Gilze, Diessen, Made, Oisterwijk, Rijsbergen, Roosendaal en Tilburg. Het accountants- en advieskantoor is per 1 januari 2018 samengegaan met twee accountantskantoren in Tilburg en Waalwijk, om zo een groter regionaal gebied te kunnen bedienen. In totaal telt het kantoor nu circa honderd medewerkers. 

In Tilburg is ILC Vermetten ontstaan uit een fusie van Vermetten met ILC Groep / Het Rekenarsenaal, een kantoor dat naast accountancy en fiscaal advies ook bedrijfsadvies, automatisering en online diensten aanbiedt.

In Waalwijk is accountantskantoor Hof Groep Accountants & Adviseurs samengegaan met Vermetten onder de naam Hofgroep Vermetten. Dit kantoor biedt ook diensten aan als financiële en estate planning, juridische zaken, HRM en salarisadministratie. Hofgroep Vermetten opereert ook vanuit Breda. Het kantoor wil extra aandacht geven aan veelbelovende, startende ondernemers via een eigen 'Ondernemershuis'. Naast advies en begeleiding biedt dit startende ondernemers ook de mogelijkheid om tot maximaal drie jaar na hun start gebruik te maken van een werkplek binnen het accountants- en advieskantoor.

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.