Nieuws

Mth accountants vitaalste bedrijf van Utrecht

Mth accountants & adviseurs uit Veenendaal is uitgeroepen tot Het Vitaalste Bedrijf van de provincie Utrecht. Het kantoor doet daardoor ook mee aan een landelijke verkiezing.

Het accountantskantoor investeert van alle deelnemende bedrijven het meest in het vitaal houden van zijn medewerkers, aldus de jury. Via een eigen vitaliteitsprogramma organiseert Mth onder meer workshops en fitdagen. Er is aandacht voor gezond eten en bewegen tijdens de werkdag en fietsen naar het werk wordt gestimuleerd. Ook doen medewerkers mee aan sportieve events, zoals fietsen op de Mont Ventoux.

Het kantoor geeft daarnaast bijzondere aandacht aan de werk-leefbalans van medewerkers in de leeftijd van 30 tot en met 35 jaar en aan de gezondheid van oudere medewerkers, voor wie het gezien de hogere pensioenleeftijd belangrijk is om fit te blijven.

Oud-zwemkampioen Pieter van den Hoogenband overhandigde de prijs aan accountant Kees van Steenbergen en eventmanager Yvette van den Berg van Mth. Het kantoor neemt het aan het eind van het jaar op tegen winnaars van andere provincies, in de strijd om de titel Het Vitaalste Bedrijf van Nederland. De verkiezing is een initiatief van ONVZ en MKB-Nederland.

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.