Nieuws

Boer & Croon Corporate Finance sluit zich aan bij Deloitte

Deloitte en Boer & Croon Corporate Finance gaan samen verder als Deloitte Corporate Finance. Beide partijen hebben daarover een overeenkomst gesloten.

Boer & Croon Corporate Finance (BCCF) richt zich als adviesbureau op fusies en overnames, waarderingen en marktregulering. Het bureau telt zeventien medewerkers en heeft gespecialiseerde kennis van sectoren als de gezondheidszorg, zakelijke dienstverlening en de publieke sector.

Door het samenbrengen van beide teams ontstaat de grootste corporate finance adviseur van Nederland, met meer dan honderd professionals. "Door de aansluiting bij Deloitte krijgen we toegang tot een groot internationaal netwerk van collega's", meent Dagmar Enklaar, partner bij BCCF. "Bovendien ontstaan er nieuwe persoonlijke groei- en ontwikkelmogelijkheden voor onze medewerkers." Volgens Rolf Visser, managing partner Deloitte Corporate Finance, sluit de sectorfocus van BCCF "naadloos" aan op die van Deloitte. Ook het talent en de cultuur van beide organisaties passen bij elkaar, aldus Visser. Deloitte Corporate Finance is onderdeel van een internationaal netwerk van circa tweeduizend corporate finance professionals, verspreid over 120 kantoren wereldwijd. In de komende weken zetten beide partijen de benodigde stappen om de transactie verder af te ronden.

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.