Nieuws

Full Management Support sluit zich aan bij Flynth

Full Management Support (FMS) in Breda en Rotterdam sluit zich aan bij Flynth adviseurs en accountants. Flynth versterkt hiermee haar positie in Zuid-Nederland.

Volgens FMS-oprichter Wilfried Dam zijn er zijn meerdere redenen voor de aansluiting bij Flynth. "Schaalvergroting bijvoorbeeld. Niet meer zelf het wiel hoeven uitvinden in ICT, CRM, compliance en dergelijke bespaart capaciteit die we liever aan de klant besteden. Bovendien kunnen we met de slagkracht van Flynth sterker groeien en geïntegreerd specialistische diensten aanbieden die we niet in eigen huis hebben, zoals audit." Daarnaast passen ook de bedrijfsculturen bij elkaar, aldus Dam.

Het kantoor in Breda wordt volgens Dam de 'kartrekker' voor de regio Midden en West-Brabant. Het FMS-kantoor in Rotterdam gaat zorgen voor een nieuwe impuls in die regio.

Bas Hidding, voorzitter van de raad van bestuur van Flynth, is blij met de aansluiting van FMS. "Wilfried heeft met zijn team een prachtig kantoor opgebouwd met een unieke formule." De overname biedt volgens Hidding groeikansen in strategisch belangrijke regio's en sectoren.

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.