Nieuws

Twee nieuwe commissarissen bij Flynth

Drs. Chris Doomernik MMO en Madelein Smit RA zijn toegetreden tot de raad van commissarissen (rvc) van Flynth adviseurs en accountants. Zij volgen Marianne Koebrugge-Mulder en mr. Hannie Stuurman op.

Chris Doomernik (1965) is bedrijfskundige en als directeur van de stichting Health Valley Netherlands betrokken bij uiteenlopende innovatieprojecten op het gebied van Life Sciences & Health. Zij heeft eerder directiefuncties bekleed bij onder andere Thebe Kraamzorg, het Catharina Ziekenhuis en Stork.

Madelein Smit (1974) werkte bij internationale accountantskantoren voordat zij de overstap maakte naar de ICT-sector. Na managementfuncties bij onder andere Infosys BPO en CEVA Logistics trad zij in 2014 aan als chief information officer bij de Intertrust Group.

"Met de benoemingen benadrukt Flynth in haar toezicht zowel de uitdagingen in accountancy en advisering als de fundamenten van onze organisatie", aldus rvc-voorzitter Jan van Teeffelen. "ICT is zowel vanuit business als risicomanagement van toenemend belang. Vanuit de maatschappelijke functie en doelstellingen wil Flynth daarnaast heel nadrukkelijk bijdragen aan innovaties en ontwikkelingen die bijdragen aan de samenleving als geheel."

De raad van commissarissen van Flynth telt drie vrouwelijke en drie mannelijke leden. Zij worden bijgestaan door het College Toezicht Accountantsdienstverlening en Publiek Belang, dat bestaat uit drie leden. Zij richten zich op de naleving van wet en –regelgeving, de onafhankelijkheid en deskundigheid.

Chris Doomernik en Madelein Smit

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.