Nieuws

Accon avm treedt toe tot GMN International

Accon avm is toegetreden tot GMN International, een internationaal netwerk van accountants- en belastingadvieskantoren met leden in meer dan vijftig landen.

Via het netwerk kan Accon avm terecht voor fiscaal advies bij internationale vraagstukken en audits laten uitvoeren door aangesloten kantoren uit het GMN-netwerk. Het lidmaatschap is exclusief voor Accon avm; andere kantoren uit Nederland mogen zich niet aansluiten bij het netwerk.

Alexandre Vallette, European Regional President van GMN International, is blij met de toetreding van Accon avm en noemt het kantoor "een van de bedrijven die het best de GMN-spirit vertegenwoordigen; een advies- en accountantsorganisatie die goed ingeburgerd is in zijn land, met sterke waarden en een verlangen naar internationale ontwikkeling".

Accon avm, één van de negen accountantsorganisaties in ons land met een vergunning van de AFM voor het mogen controleren van organisaties van openbaar belang (oob's), is een stichting met circa negenhonderd medewerkers en ruim veertig kantoren. Het kantoor verwierf in 2017 zeven beursfondsen als cliënt, waaronder Value8.

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.