Nieuws

NBA gaat meer samenwerken met IMA

Het Institute of Management Accountants (IMA) en de NBA gaan intensiever samenwerken, door onder meer onderzoek te delen en gezamenlijke evenementen te organiseren.

NBA leden krijgen korting op de CMA (Certified Management Accountant) certificering van het IMA, die internationaal wordt erkend als keurmerk voor finance competenties. "Als internationale vereniging blijven we ons netwerk in Europa uitbreiden, omdat we zien dat mensen behoefte hebben aan het internationale perspectief", stelt Alain Mulder, Director of European Operations bij IMA.

Volgens Mulder moet de samenwerking NBA-leden helpen "een carrière in een internationale zakelijke omgeving na te streven, waar ze meerwaarde inbrengen die verder gaat dan louter de cijfers. Het biedt NBA-leden tevens een internationaal netwerk van 130.000 finance professionals."

Algemeen directeur Harm Mannak van de NBA benadrukt dat de samenwerking aansluit bij de ambitie van de NBA om voor leden een zo groot mogelijk en maatschappelijk relevant netwerk te ontsluiten. "Voor veel accountants is de CMA-certificering van toegevoegde waarde."

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.