Nieuws

Online ledenvergadering NBA: tijdig aanmelden van belang

NBA-leden die willen deelnemen aan de online ALV van de beroepsorganisatie moeten zich uiterlijk zondag 14 juni voor 12 uur 's middags aanmelden. Machtigingen moeten uiterlijk 10 juni worden ingediend.

De Algemene Ledenvergadering van de NBA wordt online gehouden op maandag 15 juni 2020, vanaf 16.00 uur. In verband met de voorbereidingen moeten leden zich uiterlijk de dag ervoor, zondag 14 juni voor 12.00 uur, aanmelden voor deelname.

Tijdens de ALV wordt een update gegeven over de governance van de NBA en de Vernieuwingsagenda. Ook het jaarrapport over 2019 komt aan de orde. Als nieuw te benoemen bestuurslid is door de NBA voorgedragen Monika Bankert, als opvolger van Gertjan Stoker.

Vragen stellen

Leden kunnen tijdens de ledenvergadering vragen stellen, het woord voeren en online stemmen. Vragen kunnen ook vooraf worden gemaild naar ledenvergadering@nba.nl. Vooraf ingediende vragen worden gedeeld op de NBA-website, zodat leden deze kunnen inzien.

Inmiddels hebben enkele honderden NBA-leden zich aangemeld voor de online ALV. Wie is verhinderd en een ander lid wil machtigen om te stemmen, moet de machtiging daarvoor uiterlijk op 10 juni hebben ingediend. Aanmelden en machtigen kan via www.MijnNBA.nl.

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.