Nieuws

Nieuw seizoen Busy Season Talks trapt af op 1 februari

Na een korte winterstop in januari begint op 1 februari een nieuwe reeks ‘huiskamergesprekken van en voor accountants’, de Busy Season Talks op Clubhouse. In de eerste editie zijn onder meer Marcel Pheijffer (Nyenrode) en Omar El Messaoudi (voorzitter NBA Young Profs) te gast.

Onder leiding van hosts Charlie Groen en Aleks Kayhan gaat het in de eerste editie van dit voorjaar vooral over actualiteiten en goede voornemens. Daarbij komt onder meer het besluit van Marcel Pheijffer om zich uit te schrijven als registeraccountant aan de orde. Maar het gaat ook over thema’s als een veilige werkomgeving, waarover veel te doen is na de onthullingen over het tv-programma The Voice.

Vanuit Accountant.nl draagt hoofdredacteur Marc Schweppe de nodige actualiteiten rondom het accountantsberoep aan. Ook wordt vooruitgekeken naar het nieuwe werkseizoen en ontwikkelingen binnen het beroep. En er is als altijd ruimte voor muziek en filosofie. 

Elke dinsdag

De reeks Busy Season Talks, een jaar geleden opgezet door Hakan Koçak en Arif Dursun tijdens de langdurige lockdown, is vanaf 1 februari weer wekelijks op dinsdagavond te volgen via de Clubhouse-app. Doel is inspireren, motiveren, verbinden, elkaar verder helpen en het “toffer maken van het beroep”, aldus de bedenkers.

De gesprekken duren telkens ongeveer een uur, met aansluitend een ‘afterparty’ waarin de luisteraars zich kunnen mengen in het gesprek. Aanvang op Clubhouse is steeds om 20.00 uur. Meer over de Busy Season Talks is te vinden via LinkedIn of de BST-community van de NBA.  

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.