App

Magazine Accountant op tablet

Abonnees kunnen Magazine Accountant ook lezen op tablet. Leden van de NBA kunnen op www.mijnnba.nl zelfs aangeven of zij liever alleen de tablet-editie willen lezen. In de app-edities kunt u direct doorklikken naar genoemde links.

Naar app store   Naar play store

In de app logt u in:

Uw gebruikersnaam is het e-mailadres dat de NBA (Magazine Accountant) heeft geregistreerd. Weet u niet meer welk adres dat is of wilt u een ander mailadres opgeven? NBA-leden kunnen dit zelf opzoeken en wijzigen op MijnNBA.nl. Overige abonnees kunnen hiervoor mailen naar boekhandel@nba.nl. Let op, wijzigingen in het e-mailadres worden pas bij de volgende editie van het magazine verwerkt in de app.

Uw wachtwoord bestaat uit de vier cijfers van de postcode van het door u opgegeven postadres. Als dat adres buiten Nederland is, dan is uw wachtwoord de landsnaam. Het is dan belangrijk dat u onze schrijfwijze hanteert: Nederlands, beginnend met een hoofdletter. Voor hulp mailt u boekhandel@nba.nl.

Studenten aan Nyenrode Business Universiteit, Universiteit Maastricht, Vrije Universiteit Amsterdam en Tilburg University ontvangen via de universiteit hun inloggegevens voor de app. Studenten met een individueel abonnement kunnen inloggen zoals hierboven beschreven.