App

Magazine Accountant op tablet

Abonnees kunnen Magazine Accountant ook lezen op tablet. Leden van de NBA kunnen op www.mijnnba.nl zelfs aangeven of zij liever alleen de tablet-editie willen lezen. In de app-edities kunt u direct doorklikken naar genoemde links.

Naar app store   Naar play store

In de app logt u in:

Uw gebruikersnaam is het e-mailadres dat de NBA (Magazine Accountant) heeft geregistreerd. Weet u niet meer welk adres dat is of wilt u een ander mailadres opgeven? NBA-leden kunnen dit zelf opzoeken en wijzigen op MijnNBA.nl. Overige abonnees kunnen hiervoor mailen naar boekhandel@nba.nl. Let op, wijzigingen in het e-mailadres worden pas bij de volgende editie van het magazine verwerkt in de app.

Uw wachtwoord bestaat uit de vier cijfers van de postcode van het door u opgegeven postadres. Als dat adres buiten Nederland is, dan is uw wachtwoord de landsnaam. Het is dan belangrijk dat u onze schrijfwijze hanteert: Nederlands, beginnend met een hoofdletter. Voor hulp mailt u boekhandel@nba.nl.

Studenten aan Nyenrode Business Universiteit, Universiteit Maastricht en Tilburg University ontvangen via de universiteit hun inloggegevens voor de app. Studenten met een individueel abonnement kunnen inloggen zoals hierboven beschreven.