Nieuws

ICAEW start reclamecampagne

Het Institute for Chartered Accountants in England and Wales (ICAEW) is een reclamecampagne gestart om geregistreerde accountants te promoten.

Het ICAEW wil met de nationale campagne het gebruik van 'chartered accountants' promoten bij kleine bedrijven. In Engeland is de titel accountant geen beschermde titel; iedereen mag zich er een accountant noemen. De campagne bestaat uit advertenties in nationale en regionale kranten, evenals radiospots, waarmee bedrijven naar de 'Find a chartered accountant'-website worden gelokt.

"Zoals veel van onze leden maar al te goed weten, zijn veel bedrijven zich er niet van bewust dat iedereen zichzelf accountant mag noemen, en zijn dezelfde bedrijven zich vaak ook niet bewust van de risico's die zij lopen wanneer ze een ongekwalificeerde accountant gebruiken. Met deze campagne willen we de verschillen laten zien tussen gekwalificeerde en ongekwalificeerde accountants, en de services en voordelen van een ICAEW-accountant", aldus Michael Izza, chief executive van de ICAEW.

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.