Nieuws

Accountancy Beloningsonderzoek ook op tablet

Morgen verschijnt het Accountancy Beloningsonderzoek 2016. Het beloningsonderzoek is ook te lezen op tablet.

Het voorzichtige herstel in de accountancy, waarover vorig jaar werd bericht, zet zich inmiddels stevig door. De schaarste op de arbeidsmarkt groeit, kantoren spreken over een war on talent. Dat vertaalt zich in hogere salarissen en meer optimisme over de toekomstige inkomensontwikkeling.

Dat is een van de belangrijkste indrukken uit dit twaalfde Accountancy Beloningsonderzoek. Tegelijk schetsen de visionairs in en om het beroep een snelle verandering, niet alleen in de administratieve dienstverlening en de samenstelpraktijk, maar ook in de audit. Digitalisering van processen neemt een snelle vlucht, big data is het toverwoord. Is de accountant straks vooral een data-analist? En wat doet dat met het salaris?

Download de app 'Accountancy Beloningsonderzoek' in de App store (iPad) of Play store (Android).

De editie in de app is alleen toegankelijk voor abonnees. Log in met uw e-mailadres en postcode (of landsnaam als u in het buitenland woont). NBA-leden kunnen bovendien op MijnNBA.nl aangeven of ze liever alleen de app-edities lezen.

Gerelateerd

reacties

Reageren op een artikel kan tot drie maanden na plaatsing. Reageren op dit artikel is daarom niet meer mogelijk.

    Aanmelden nieuwsbrief

    Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

    Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.