Nieuws

Startersbrochure accountantspraktijk vernieuwd

De NBA heeft een nieuwe startersbrochure gepubliceerd voor accountants die een eigen praktijk willen starten.

Kantoren moeten op 1 januari 2018 volgens de Nadere voorschriften kwaliteitssystemen (NVKS) zijn ingericht. Om die reden heeft de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) de Startersbrochure vernieuwd en aangepast aan de nieuwe situatie.

Uit resultaten van kwaliteitstoetsingen is gebleken dat startende accountantspraktijken vaak moeite hebben om te voldoen aan de door de NBA gestelde kwaliteitseisen voor accountantspraktijken. Meestal is dit het gevolg van onbekendheid met de regelgeving. Voornaamste doel van de brochure is startende accountants wegwijs te maken in het ‘NBA-regelwoud’

Gerelateerd

reacties

Reageren op een artikel kan tot drie maanden na plaatsing. Reageren op dit artikel is daarom niet meer mogelijk.

    Aanmelden nieuwsbrief

    Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

    Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.