Nieuws

Reminder: neem deel aan het beloningsonderzoek van Accountant

Driekwart van de accountants werkt structureel één tot tien uur per week over. 86 procent vindt dat de balans tussen werk en privé moet veranderen. Dat blijkt althans uit de ruim tweeduizend reeds ontvangen reacties op het lopende beloningsonderzoek van Accountant. Deelname is nog mogelijk tot en met maandag 26 juni.

Accountants en accountancystudenten hebben eerder een uitnodiging gehad om deel te nemen aan de dertiende editie van dit jaarlijkse beloningsonderzoek. Deelname duurt circa twintig minuten en is geheel anoniem.

Bent u tijdens het invullen gestopt, dan kunt u via de link in de uitnodigingsmail verder gaan op de plek waar u was gebleven. Wilt u nog deelnemen, maar bent u de mail met de link naar het onderzoek kwijt? Mail naar nba@nba.nl en u ontvangt snel een nieuwe persoonlijke link.

De resultaten van het Accountancy Beloningsonderzoek worden in oktober 2017 gepubliceerd, als speciale uitgave van Accountant en via Accountant.nl.  

Gerelateerd

reacties

Reageren op een artikel kan tot drie maanden na plaatsing. Reageren op dit artikel is daarom niet meer mogelijk.

    Aanmelden nieuwsbrief

    Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

    Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.