Nieuws

ABAB businesspartner Brabants Zeeuwse Werkgeversvereniging

ABAB Accountants en Adviseurs wordt de nieuwe businesspartner in de accountancysector van de Brabants Zeeuwse Werkgeversvereniging (BZW).

ABAB werd uit een pitch met meerdere accountantskantoren verkozen. Met circa 1.800 aangesloten bedrijven en ruim 2.500 leden is BZW een van de grootste ondernemingsnetwerken van Brabant en Zeeland, en is de regionale tak van VNO-NCW. Het is de bedoeling dat leden van BZW door de samenwerking gebruik kunnen maken van de kennis en ervaring van ABAB. 

John Verhagen, voorzitter Hoofddirectie van ABAB Accountants en Adviseurs, is verheugd over de samenwerking. "ABAB heeft een perfecte match met BZW. We bestrijken hetzelfde gebied en zijn beide actief op de mkb- en grootzakelijke markt. En dus kunnen we zowel geografisch als qua bedrijfsgrootte onze kennis op maat inzetten om ondernemers te helpen succesvol te ondernemen." 

John Verhagen, voorzitter Hoofddirectie van ABAB Accountants en Adviseurs en BZW-voorzitter Peter Struik ondertekenen de samenwerkingsovereenkomst.

Gerelateerd

reacties

Reageren op een artikel kan tot drie maanden na plaatsing. Reageren op dit artikel is daarom niet meer mogelijk.

    Aanmelden nieuwsbrief

    Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

    Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.