Nieuws

BRG Accountants & Belastingadviseurs sluit aan bij DRV

BRG Accountants & Belastingadviseurs uit Oosterhout sluit per 1 januari 2018 aan bij DRV Accountants & Adviseurs. Het kantoor zocht met het oog op het langtermijnbelang van cliënten en medewerkers aansluiting bij een grotere organisatie.

"De ontwikkelingen in de accountancy zijn groot en volgen elkaar steeds sneller op. Technologische ontwikkelingen en regelgeving veranderen onze werkzaamheden en processen. Dat geeft nieuwe mogelijkheden om onze cliënten sneller, proactiever en waar mogelijk nog beter te ondersteunen in het optimaliseren van uw bedrijfsprestaties. BRG wil daarin graag investeren. Tegelijkertijd wordt ons steeds meer verantwoording gevraagd over het naleven van kwaliteitseisen. Ook dat vraagt om investeringen in kennis en systemen", aldus BRG. 

Verder merkt het kantoor dat de arbeidsmarkt in de sector krap is. "Willen wij ook in de toekomst goede mensen aan ons kunnen blijven binden, dan zullen wij voldoende kansen moeten blijven creëren voor ontplooiing en een duidelijk profiel moeten hebben als aantrekkelijke werkgever." 

"Door aansluiting bij DRV Accountants & Adviseurs kunnen wij de investeringen doen die wij wenselijk vinden in het belang van onze cliënten en medewerkers. DRV heeft een zeer goede reputatie op het gebied van cliënttevredenheid en kwaliteit en investeert veel in het efficiënt en innovatief inrichten van processen. Ook de werving en ontwikkeling van medewerkers krijgt veel aandacht." 

DRV is in 1922 opgericht, telt ongeveer 550 medewerkers en heeft twaalf vestigingen in Zuidwest-Nederland. BRG wordt de dertiende vestiging van DRV.

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.