Nieuws

Dag van de Financial over 'Deep Finance'

Op 28 september organiseert NBA-VRC in Den Bosch de Dag van de Financial. Thema van deze editie: 'Deep Finance; De volgende stap in financiële intelligentie'.

Komt de 'zelfrijdende' financiële functie eraan? Dat is de centrale vraag tijdens deze Dag van de Financial. Zelflerende informatiesystemen bereiken via deep learning nieuwe dimensies qua inzicht en intelligentie. Hoeveel 'mens' zit er straks nog in de cijfers? En hoeveel slimmer worden organisaties hier uiteindelijk van?

Tijdens de dag worden voorbeelden gepresenteerd vanuit organisaties als APG, Cargill, KPN, Yacht, EY, Cognizant en ASML. Sprekers zijn onder andere Gerard van Olphen (bestuursvoorzitter APG), Marcel Smits (cfo Cargill), Patrick Gabriels (Innovation Leader EY), prof. Eric Postma (hoogleraar kunstmatige intelligentie) en 'Bionische Vrouw' Ylva Poelman. Dagvoorzitter is econoom en columnist Mathijs Bouman. 's Middags staat een aantal masterclasses op het programma.

Locatie is congrescentrum 1931 in Den Bosch, aanvang van het programma is 10.00 uur. Online aanmelden is nog steeds mogelijk, evenals inschrijven voor of tijdens het congres bij de incheckbalie.

Gerelateerd

reacties

Reageren op een artikel kan tot drie maanden na plaatsing. Reageren op dit artikel is daarom niet meer mogelijk.

    Aanmelden nieuwsbrief

    Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

    Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.