Nieuws

DRV: Nieuwe maatschapsleden, nieuwe vestiging en wijziging rvb

DRV Accountants & Adviseurs start 2018 met vier nieuwe maatschapsleden, een nieuwe vestiging, en een wijziging in de raad van bestuur.

De nieuwe vestiging is de dertiende van DRV en staat in Oosterhout. Deze volgt uit de aansluiting van BRG Accountants & Belastingadviseurs per 1 januari 2018. De groei in het aantal medewerkers en maatschapsleden is mede het gevolg van deze aansluiting, maar komt ook door de autonome groei van DRV en een aantal toetredingen tot de maatschap.

Wijziging rvb

Johan Clarijs AA nam aan het einde van 2017 afscheid van de maatschap en daarmee ook van het lidmaatschap van de raad van bestuur. Marco Utermark AA neemt zijn positie over. De raad bestaat per 1 januari 2018 uit Mr. Manfred Zurhorst RB (voorzitter), Michael Bick RA (beleidsbepaler en kwaliteitsbepaler), Marco Utermark AA (kwaliteitsbepaler) en Hans Vermeule RA (beleidsbepaler en kwaliteitsbepaler).

Nieuwe maatschapsleden

De nieuwe maatschapsleden zijn mr. Roelof Crasborn, Guus van Eijck RA (beiden afkomstig van BRG), mr. drs. Dirk van Dorsselaer RB en Marco du Pré. Marco du Pré was eerder vennoot bij DRV en keert nu terug bij de organisatie als directeur DRV Corporate Finance.

Gerelateerd

reacties

Reageren op een artikel kan tot drie maanden na plaatsing. Reageren op dit artikel is daarom niet meer mogelijk.

    Aanmelden nieuwsbrief

    Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

    Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.