Nieuws

Grant Thornton benoemt vier nieuwe partners

Grant Thornton heeft met ingang van 1 januari 2018 André Heuvelman RA, Maarten Verweij AA, Monique Pisters en Charles Marais tot partner benoemd.

André Heuvelman is actief in diverse soorten nationale en internationale controle-opdrachten en review-werkzaamheden (NL GAAP, US GAAP, IFRS). Hij bedient grote en middelgrote ondernemingen in verschillende sectoren, zoals productie, handel, logistiek en dienstverlening. Daarnaast is hij al enige jaren actief als Deputy Compliance Officer voor Grant Thornton in Nederland.

Maarten Verweij begeleidt Verweij onder andere familiebedrijven, directeur-grootaandeelhouders en zelfstandig ondernemers bij de verschillende fases van het ondernemerschap en bijbehorende groeivraagstukken. Daarnaast is hij als unitleider verantwoordelijk voor de mkb-praktijk van Grant Thornton in Alphen aan den Rijn.

Monique Pisters houdt zich vanuit de internationale tax praktijk van Grant Thornton onder meer bezig met fusies en overnames, cross border taxation en fiscale herstructureringen, met een focus op de Verenigde Staten, Canada, Duitsland en Curaçao.

Charles Marais focust zich op transfer pricing planning en documentatie, economische modellering en dispute resolution voor multinationale klanten binnen diverse sectoren.

Gerelateerd

reacties

Reageren op een artikel kan tot drie maanden na plaatsing. Reageren op dit artikel is daarom niet meer mogelijk.

    Aanmelden nieuwsbrief

    Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

    Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.