Nieuws

NBA geeft update projecten Veranderagenda

In november 2017 publiceerde de Stuurgroep Publiek Belang de geactualiseerde Veranderagenda Audit gericht op duurzame kwaliteitsverbetering van de accountantscontrole. Op de NBA-site geeft de beroepsorganisatie een update van de projecten rond de Veranderagenda.

Daarnaast heeft de NBA de tien drivers van controlekwaliteit uit de eveneens in november 2017 gepubliceerde oorzakenanalyse naar de totstandkoming van controlekwaliteit op een rij gezet. Dit overzicht is ook beschikbaar als factsheet.

» Update projecten Veranderagenda (NBA-site)

Gerelateerd

reacties

Reageren op een artikel kan tot drie maanden na plaatsing. Reageren op dit artikel is daarom niet meer mogelijk.

    Aanmelden nieuwsbrief

    Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

    Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.