Nieuws

'Happy Financial' op Accountant.nl

Registeraccountant Marjan Heemskerk werkte jarenlang bij verschillende accountantskantoren. Naast haar functie als openbaar accountant startte ze medio 2016 met een eigen website, waarop ze blogt over financiële onderwerpen. In 2017 besloot ze daarvan haar werk te maken.

Op haar website thehappyfinancial.com geeft ze laagdrempelige, praktische adviezen over persoonlijke financiën, tips voor mkb-ondernemers en biedt ze een inkijkje in haar bestaan als influencer. Daarnaast werkt ze voor opdrachtgevers als pensioenfondsen, hypotheekverstrekkers, leasemaatschappijen of banken, om doelgroepen te helpen bereiken die anders lastig te benaderen zijn. Marjan gebruikt daarvoor kanalen als YouTube, Instagram, Facebook en Twitter. Ook geeft ze workshops en lezingen over de thema’s die ze op haar site behandelt. Haar motto bij dit alles is ‘making finance fun & easy’.

Vanaf deze maand is deze ‘happy financial’ ook met enige regelmaat te vinden op Accountant.nl, om haar beroepsgenoten en anderen via columns en bijbehorende video’s deelgenoot te maken van wat haar als ondernemer beweegt en bezighoudt.

In haar eerste column  vertelt ze over de weg naar het eigen ondernemerschap.

Gerelateerd

reacties

Reageren op een artikel kan tot drie maanden na plaatsing. Reageren op dit artikel is daarom niet meer mogelijk.

    Aanmelden nieuwsbrief

    Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

    Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.