Nieuws

EFAA-enquête voor mkb-ondernemingen

EFAA, de Europese organisatie voor accountants in het mkb, wil ondernemers bevragen over de wijze waarop zij gebruikmaken van de diensten van accountants.

De European Federation of Accountants and Auditors for SMEs (EFAA) wil meer inzicht verkrijgen in de wijze van ondersteuning die kleine en middelgrote ondernemingen verwachten van hun accountant. Daarbij gaat het ook om audit of mogelijke alternatieven daarvoor en de voordelen die controle voor zulke ondernemingen kan hebben.

De NBA is aangesloten bij het Europese EFAA-netwerk. Om een zo hoog mogelijke respons te krijgen doet EFAA een beroep op memberfirms en mkb-accountantskantoren om hun cliënten de vragenlijst te laten invullen. Dat kost volgens de opstellers slechts twee tot drie minuten. De uitkomsten worden deze zomer gepubliceerd in een onderzoeksrapport.

Ga naar de survey van EFAA

 

Gerelateerd

reacties

Reageren op een artikel kan tot drie maanden na plaatsing. Reageren op dit artikel is daarom niet meer mogelijk.

    Aanmelden nieuwsbrief

    Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

    Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.