Nieuws

Trends in accountancy 2017-2018

Veranderingen in de controlepraktijk en de zoektocht naar goede mensen: onder meer daarover bericht de jongste uitgave van Trends in Accountancy. De editie 2017-2018 verschijnt op 18 mei, maar is al te lezen op tablet.

'De klant is geen koning meer', valt te lezen in het gelijknamige artikel over veranderingen in de controlepraktijk. Accountantskantoren hebben de afgelopen jaren flink geïnvesteerd in hun kwaliteitsprogramma's, onder meer als reactie op kritische rapporten van toezichthouder AFM. Wat is daarvan in de praktijk merkbaar?

Voldoende goede mensen vinden wordt tegelijk steeds meer een uitdaging, ook voor grote werkgevers. De accountancy kampt met een tekort aan geschikte medewerkers en nog altijd is er veel te doen over de werkdruk in de sector.

De publicatie biedt daarnaast het vertrouwde overzicht van omzetten, fusies en overnames, ledenaantallen en meer. De tabletversie is beschikbaar voor zowel iOS (Apple) als Androïd.

» Installeer de tablet-app

De publicatie is ook beschikbaar als pdf.

» Download de pdf-versie van Trends in Accountancy 2017-2018

reacties

Reageren op een artikel kan tot drie maanden na plaatsing. Reageren op dit artikel is daarom niet meer mogelijk.

    Aanmelden nieuwsbrief

    Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

    Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.