Nieuws

Nieuwe voucherregeling IkBenDrentsOndernemer.nl op komst

De Drentse Gedeputeerde Staten (GS) hebben de Uitvoeringsregeling Vouchers IkBenDrentsOndernemer.nl 2018-2021 vastgesteld.

De nieuwe regeling betreft een uitgebreid vervolg op de huidige Uitvoeringsregeling Vouchers IkBenDrentsOndernemer.nl 2017-2019.

De huidige regeling – waaruit ondernemers een voucher ter waarde van maximaal 2200 euro kunnen aanvragen – is volgens de provincie 'een schot in de roos' voor een groot aantal ondernemers. De (nog te publiceren) nieuwe regeling is mede daarom uitgebreid met een voucher van maximaal 5000 euro (naast een voucher van maximaal 2000 euro).

Met een voucher krijgen ondernemers financiële ondersteuning voor het inhuren van een kennisinstelling. Deze moet aantoonbaar over de benodigde kennis of expertise beschikken om de ondernemer met de nieuwe plannen te ondersteunen. Door gebruik te maken van deze zogenaamde 'kennisleverancier' kunnen ondernemers gestimuleerd worden tot groei van hun bedrijf, tot innovatie of het creëren van een nieuwe afzetmarkt.

Bron: Vindsubsidies

Gerelateerd

reacties

Reageren op een artikel kan tot drie maanden na plaatsing. Reageren op dit artikel is daarom niet meer mogelijk.

    Aanmelden nieuwsbrief

    Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

    Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.