Nieuws

Dag van de Financial: vroegboekkorting tot 1 augustus

De Dag van de Financial 2018 wordt gehouden op 27 september aanstaande. NBA-leden en RC’s kunnen zich nog tot eind juli aanmelden met vroegboekkorting. Keynote spreker op het congres is Andrew Fastow, oud-cfo van energiereus Enron.

Fastow werd voor zijn rol in de boekhoudfraude van het energiebedrijf, dat in 2001 ten onder ging, veroordeeld tot zes jaar gevangenisstraf. Twee jaar eerder werd hij echter nog uitgeroepen tot cfo of the year. Daarom spreekt hij tijdens het congres over de dunne lijn tussen het volgen van regels en onethisch gedrag.

Ook journalist Eric Smit (Follow the Money), commissaris Petri Hofsté en oud-TMG-cfo Leo Epskamp spreken tijdens de Dag van de Financial. Dagvoorzitter is journalist en politicoloog Anouschka Laheij. Het congres wordt ook dit jaar gehouden in congrescentrum 1931 in Den Bosch.

Voor NBA-leden en Register Controllers geldt een vroegboekkorting tot 1 augustus aanstaande. De prijs voor deelname is bij inschrijving voor die datum 275 euro; de normale prijs daarna bedraagt 325 euro. Aanmelden kan via nba.nl.

reacties

Reageren op een artikel kan tot drie maanden na plaatsing. Reageren op dit artikel is daarom niet meer mogelijk.

    Aanmelden nieuwsbrief

    Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

    Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.