Nieuws

Minister Hoekstra spreker op Accountantsdag

Minister Wopke Hoekstra (Financiën) is toegevoegd aan de lijst van sprekers tijdens de Accountantsdag 2018, op 21 november in Amsterdam.

Hoekstra spreekt tijdens de plenaire opening van de Accountantsdag, net als Merel van Vroonhoven, voorzitter van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Ook prof.mr. Pieter van Vollenhoven, voorzitter Stichting Maatschappij en Veiligheid en Peter Hinssen, co-founder/partner van nexxworks, nemen deel aan de openingssessie van de dag. Dagvoorzitter is opnieuw BNR-journalist Rens de Jong.

Thema van de komende Accountantsdag is 'Geld- & datastromen onder controle'. Met de sterke groei van de hoeveelheid data en transacties neemt de complexiteit steeds verder toe, aldus organisator NBA. Het grip houden op die ontwikkeling en het herkennen van patronen van bedrog zijn onderwerpen die tijdens de dag worden besproken.

NBA-leden kunnen zich nog tot 1 september aanstaande aanmelden met vroegboekkorting. Meer informatie is beschikbaar via Accountantsdag.nl

Gerelateerd

reacties

Reageren op een artikel kan tot drie maanden na plaatsing. Reageren op dit artikel is daarom niet meer mogelijk.

    Aanmelden nieuwsbrief

    Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

    Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.