Nieuws

Nieuwe gids Salaris- en HRM-software 2019/2020

Onderzoeksbureau GBNED heeft voor het vierde achtereenvolgende jaar het aanbod van salaris- en HRM-software in beeld gebracht.

Wat betreft salarissoftware ging de aandacht ditmaal speciaal uit naar ondersteuning van de WW-functionaliteit (WW-premiesystematiek door de Wet arbeidsmarkt in balans (WAB) per 2020).

In de gids is ook uitgebreid aandacht voor HRM-software om een uitgebreide personeelsadministratie te voeren of alleen enkele aspecten daarvan, dat laatste vaak ingegeven door marktomstandigheden en regelgeving. Zo zijn er bijvoorbeeld softwaresystemen die specifiek gericht zijn op verzuimregistratie, op personeelsplanning in de variant zelfroosteren, of op urenregistratie.

De 'Gids Salaris- en HRM-software 2019/2020' bevat, naast een inleiding en thema's (cloud computing, elektronische gegevensuitwisseling, data-analyse voor de auditfunctie, beveiliging van persoonsgegevens en de AVG), een handige softwarematrix en per oplossing een specificatie van aangeboden functionaliteit. De gids is gratis op te vragen.

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.