Nieuws

Noordelijke MIT-regelingen 2019 vastgesteld: 6 miljoen te verdelen

De Subsidieregeling MKB innovatiestimulering regio en topsectoren haalbaarheid Noord-Nederland 2019 en de Subsidieregeling MKB innovatiestimulering regio en topsectoren R&D samenwerking Noord-Nederland 2019 zijn vastgesteld.

Met de binnenkort officieel te publiceren regelingen geeft Noord-Nederland (de provincies Drenthe, Friesland en Groningen) regionaal invulling aan de landelijke regeling Mkb Innovatiestimulering Topsectoren (MIT).

De nieuwe regelingen betreffen de opvolgers van de Subsidieregeling MKB innovatiestimulering regio en topsectoren Noord-Nederland 2018 en de Subsidieregeling MKB innovatiestimulering regio en topsectoren R&D-samenwerking Noord-Nederland 2018.

Het subsidieplafond voor de haalbaarheidsregeling bedraagt 4 miljoen euro. Subsidie kan worden aangevraagd van 9 april 2019 (9.00 uur) tot en met 10 september 2019 (17.00 uur).

Het subsidieplafond voor de R&D-samenwerkingsregeling bedraagt 2 miljoen euro. Subsidie kan worden aangevraagd van 11 juni 2019 (9.00 uur) tot en met 10 september 2019 (17.00 uur).

Meer informatie – inclusief de nog niet gedateerde/niet-officiële versies van beide regelingen

Bron: Vindsubsidies

Gerelateerd

reacties

Reageren op een artikel kan tot drie maanden na plaatsing. Reageren op dit artikel is daarom niet meer mogelijk.

    Aanmelden nieuwsbrief

    Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

    Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.