Nieuws

Accountantsdag dit jaar in Rotterdam

De Accountantsdag 2019, die wordt gehouden op 20 november aanstaande, vindt dit jaar plaats in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Daarmee wordt na jaren de vaste locatie van de Amsterdamse RAI verlaten.

Risicobeheersing is een belangrijk thema tijdens de komende Accountantsdag. Organisaties worden nog altijd verrast door de onverwachte opkomst van nieuwe concurrenten, disruptieve technologie of een economische crisis. Dat blijft niet zonder gevolgen: de bestaansduur van beursgenoteerde bedrijven is gehalveerd en bestuurders staan steeds vaker onder druk. Juist in tijden van onzekerheid is het belangrijk kritisch te blijven op cijfers en interpretaties van de werkelijkheid.

Sprekers zijn onder meer econoom en BNR beurscommentator Kees de Kort, advocaat Axel Arnbak en hoogleraar financial accounting Martin Hoogendoorn. Dagvoorzitter is opnieuw Rens de Jong.

Zowel NBA-leden als andere belangstellenden kunnen zich tot 2 september aanstaande aanmelden met vroegboekkorting. Meer informatie is te vinden via de speciale website www.accountantsdag.nl. Daarop is ook een impressie van de Accountantsdag 2018 terug te kijken.

reacties

Reageer op dit artikel

Spelregels debat

    Aanmelden nieuwsbrief

    Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

    Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.