Nieuws

RJ-Uiting 2019-9 over leasing gepubliceerd

De Raad voor de Jaarverslaggeving heeft RJ-Uiting 2019-9: Richtlijn 292 Leasing 'identificeren of een overeenkomst een lease bevat en verschaffen van informatie over leaseovereenkomsten' gepubliceerd.

RJ Uiting 2019-3 ontwerp-Richtlijn 292 Leasing 'identificeren of een overeenkomst een lease bevat en verschaffen van informatie over leaseovereenkomsten' (gepubliceerd op 8 januari j.l.) is met inachtneming van enkele kleine tekstuele aanpassingen met deze RJ-Uiting 2019-9 definitief geworden. Deze bepalingen zullen van toepassing zijn voor verslagjaren die beginnen op of na 1 januari 2020. De RJ besluit nog nader over wijzigingen hieromtrent in de RJk-bundel.

De RJ nodigt uit tot het inzenden van reacties en commentaren op de RJ-Uitingen. Stuur een e-mail naar: secretariaat@rjnet.nl.

» Download RJ-Uiting 2019-9

Gerelateerd

reacties

Reageer op dit artikel

Spelregels debat

    Aanmelden nieuwsbrief

    Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

    Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.