Nieuws

KPMG verbindt zich als strategisch partner aan Global PropTech

KPMG wordt strategisch partner van Global PropTech, een internationaal innovatieplatform voor de vastgoed- en bouwsector.

De missie van Global PropTech is om op mondiaal niveau innovatieve vastgoed- en bouwondernemingen te verbinden aan best in class PropTech bedrijven. Op deze manier moet samenwerking op het gebied van innovatie en technologie tussen de bedrijven tot stand komen en de bouw- en vastgoedwereld een innovatie-impuls krijgen. Al eerder sloten ook Prologis, Disruptive Technologies, WeWork, Spaceti en VTS zich aan bij het Global PropTech platform. “Het is fantastisch om nu een van de big four consultancykantoren als founding partner te hebben”, zegt Wouter Truffino, oprichter en ceo van Global PropTech.

Sander Grünewald, vastgoeddeskundige bij KPMG en Global Head of Real Estate Consulting: "Als founding partner van Global PropTech zet KPMG haar internationale netwerk en deze partnership in om haar vastgoed- en bouwklanten beter te kunnen ondersteunen bij de digitaliseringsuitdaging. Daarnaast bieden wij PropTech-partijen een brede toegang tot de vastgoed- en bouwsector."

Gerelateerd

reacties

Reageer op dit artikel

Spelregels debat

    Aanmelden nieuwsbrief

    Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

    Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.