Nieuws

SRA gaat verhuizen

In december 2019 verhuist SRA naar een nieuw pand aan de Rijnzathe 14 in De Meern.

Onlangs zijn de contracten met de nieuwe verhuurder getekend. Het huurcontract van de huidige locatie aan de Marconibaan in Nieuwegein loopt in 2020 af. Het huidige kantoorgebouw krijgt na het aflopen van huurcontract met de SRA een woonbestemming.

SRA zal in het nieuwe pand de derde en vierde verdieping betrekken, dat vlakbij Utrecht en dicht tegen de A12 en A2 aanligt. SRA: "Door de centrale ligging blijft de vereniging prima bereikbaar. De nieuwe locatie voldoet daarnaast aan een aantal andere belangrijke voorwaarden van SRA: een moderne en flexibel in te delen werkvloer voor het huidige personeel, goede vergader- en cursusruimtes en voldoende parkeergelegenheid."

reacties

Reageer op dit artikel

Spelregels debat

    Aanmelden nieuwsbrief

    Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

    Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.