Nieuws

Onderzoek 'Accountancy Werk 2019'

De redactie van Accountant houdt ook deze zomer haar jaarlijkse onderzoek naar ambities, arbeidsvoorwaarden en werktevredenheid van accountants.

Het onderzoek 'Accountancy Werk 2019' is eerder uitgezet onder een groot deel van het NBA-ledenbestand. Deelnemen aan dit onderzoek (opgezet in samenwerking met Alterim en eerder bekend als 'Beloningsonderzoek') kan nog tot en met 25 augustus aanstaande.

Het onderzoek is bedoeld voor alle accountants: openbaar, intern, overheid en in business. Er zijn ook specifieke vragen opgenomen voor zelfstandig werkende accountants en voor degenen die nog studeren of met hun praktijkstage bezig zijn.

Deelname duurt 10-15 minuten. Vanzelfsprekend blijven uw gegevens geheel anoniem. De resultaten worden dit najaar gepubliceerd als speciale uitgave van Accountant.

Klik hier om deel te nemen

Gerelateerd

Afbeelding Opinie

Concurrentie en marktwerking in de accountantssector

"Of het inkomen van een partner te laag of te hoog is ten opzichte van het gelopen risico is een kwestie van marktwerking. Daar bemoei ik me niet mee", stelt Jan Bouwens in een recente blog over 'het risico dat de accountant loopt is hoog'. Een opmerking die onbewust de vinger op de zere plek legt: is de aanname juist dat de markt in de accountancysector effectief werkt? Of is dat juist helemaal niet zo vanzelfsprekend?

x 7 108 22 Jeffrey Bekkerin

reacties

Reageer op dit artikel

Spelregels debat

    Aanmelden nieuwsbrief

    Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

    Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.