Nieuws

NBA en KvK organiseren online workshop over digitaal ondernemen

De NBA en de Kamer van Koophandel (KvK) organiseren in januari een online workshop in twee delen over digitaal ondernemen voor mkb-accountants.

In de workshops delen ondernemers en deskundigen hun kennis en ervaring op het gebied van digitalisering. Onderwerpen die aan bod komen zijn werken in de cloud, maatwerk voor klanten en digitale marketing.

De NBA en de KvK willen met de workshops accountants wijzen op de mogelijkheden die digitalisering biedt op het gebied van het werven van nieuwe klanten en klantbehoud, het verhogen van de omzet en productiviteit, verbetering van producten en diensten, en het verbeteren van het bedrijfsimago.

Jan Wietsma zal de workshops leiden, en sprekers zijn onder meer Steven van Belleghem (Nexxworks.com), Femke Hogema (Profit First Professionals BV), Tim Hoogveld (Den Hartog & Hoogveld), Thijs Bosschert (ethisch hacker), Lars Cramer (Phidra Accountants & Adviseurs) en Louis van Garderen (Joinson & Spice).

De workshops vinden plaats op 7 en 28 januari, van 16.00 tot 17:30 uur.

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.