Nieuws

IIA Nederland houdt allereerste eCongres

Het Instituut voor Internal Auditors Nederland houdt 12 juni haar allereerste eCongres met Jort Kelder, Ben Tiggelaar en Jocelyn Rebbens. De beroepsvereniging moest in verband met de corona-maatregelen haar reguliere tweedaagse congres afzeggen en organiseert daarom een verkorte online versie van het evenement.

Het jaarlijkse IIA-congres ontvangt normaal gesproken zo'n zevenhonderd leden in twee dagen tijd. "We wilden ons congres en de goede programmering niet zomaar verloren laten gaan", licht eventmanager Annemiek van Raalten toe.

Tijdens het eCongres wil IIA Nederland handvatten geven om vanuit huis met passie het auditvak te blijven uitoefenen. Psycholoog Jocelyn Rebbens gaat in op aanpassingsvermogen en een positieve mindset. Bestuursleden en partners van IIA Nederland delen hun ervaringen gedurende de intelligente lockdown en gaan in op kansen die zij hebben gezien en benut. Daarnaast wordt ook de Internal Audit Scriptie Award uitgereikt.

Iedere deelnemer krijgt van IIA Nederland ook een koffie- en borrelpakket "om het netwerken thuis, maar mét elkaar zo gezellig mogelijk te maken."

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.