Nieuws

Nieuwe GBNED Gids boekhoudsoftware 2020

Deze week is de nieuwe Gids boekhoudsoftware 2020 uitgebracht met speciaal aandacht voor 'in control' zijn.

De uitgave 2020 van de Gids boekhoudsoftware biedt inzicht in standaard boekhoudpakketten, onderverdeeld naar zzp'ers en klein mkb, middelgrote bedrijven (mkb) en grote bedrijven (mkb+ en multinationals). De gids biedt volgens GBNED inzicht in "tientallen functies en eigenschappen". Daarnaast is aandacht voor gerelateerde thema’s als: scannen en herkennen van boekingsdocumenten, elektronisch factureren, elektronisch bankieren en PSD2, RGS, robotic accounting en API's.

GBNED heeft in deze gids vanwege de coronapandemie extra aandacht besteedt aan 'in control' zijn. De focus ligt voornamelijk op de begroting, verplichtingenregistratie en een liquiditeitsplanning. "In deze periode van Corona is het belang van 'in control' zijn ook weer aangetoond, zoals bij het aanvragen van de NOW-regeling waar toekomstig inzicht een rol speelt en een vooraf opgestelde begroting uitkomst kan bieden. Voor het berekenen van de definitieve tegemoetkoming achteraf is historische informatie over dezelfde periode(s) van belang", aldus GBNED.

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.