Nieuws

NBA Helpt-webinar: verplicht rapporteren over duurzaamheid

Op 18 november organiseert de NBA opnieuw een webinar in de 'NBA Helpt'-reeks, ditmaal over de consequenties van verplichte rapportage over duurzaamheidsbeleid en –prestaties.

Dankzij een dit voorjaar gepresenteerde Europese richtlijn, de Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD), wordt rapporteren over duurzaamheid vanaf 2023 voor duizenden bedrijven een verplichting.

Het webinar staat stil bij de consequenties van deze verplichting voor accountants in brede zin. Aan de orde komt onder meer een toelichting op de CSRD-regelgeving: wat is de status, wat is de impact op de eigen organisatie en hoe kun je je daar op voorbereiden?

Sprekers zijn onder andere Lara Wolters (Europarlementariër PvdA), Usha Ganga (themaregisseur duurzaamheid NBA), Edwin van Haare (vennoot HLB-Witlox van den Boomen) en Emma Verheijke (Sustainability & Impact Advisory bij Sinzer| Grant Thornton).

Het online webinar duurt van 15.00-16.30 uur. Aanmelden is nog mogelijk via de NBA-website.

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.