Nieuws

Gids boekhoudsoftware 2021 verschenen

GBNED heeft de 'Gids boekhoudsoftware 2021' uitgebracht. De publicatie geeft inzicht in nagenoeg alle standaard boekhoudsoftware die in Nederland op de markt is met per pakket inzicht in vele functies en eigenschappen. De gids is gericht op het mkb en grote organisaties.

Gelijktijdig heeft het onderzoeksbureau aanvullend de (eenmalige) uitgave 'Boekhoudsoftware: ontwikkeling en innovatie 2021' uitgebracht. In tegenstelling tot de Gids boekhoudsoftware beschrijft deze uitgave de ontwikkeling en innovatie van boekhoudsoftware, bezien vanuit de bril van softwareleveranciers.

Voor deze uitgave heeft GBNED de leveranciers van boekhoudsoftware gevraagd welke functionaliteit de afgelopen twaalf maanden is gerealiseerd binnen hun software en ook wat er op de rol staat voor de komende twaalf maanden.

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.