Nieuws

NBA Helpt-webinar: impact CSRD-richtlijn op organisaties, accountants en adviseurs

De Europese duurzaamheidsrichtlijn CSRD wordt in november formeel goedgekeurd. Duizenden bedrijven moeten straks rapporteren over mens en klimaat. Tijdens een NBA Helpt-webinar op 3 november wordt ingegaan op de impact van de richtlijn.

De verplichting om over duurzaamheid te rapporteren werd tijdens een eerder webinar over de Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) eind 2021 al aangekondigd. Tijdens het NBA Helpt-webinar op 3 november (aanvang 15.00 uur) wordt naar de definitieve richtlijn gekeken; wat betekent de verplichting, wat zijn de highlights? Host Gerrit Heijkoop spreekt daarover met Jan Niewold (partner duurzaamheid bij EY). 

Vervolgens wordt gekeken naar de impact van de CSRD-richtlijn op de rapporterende organisatie, de controlerend accountant en de mkb-adviseur. Sprekers daarover zijn Marloes Vierkant (CSR-manager VodafoneZiggo), Adrianca Mens (auditpartner BDO) en David Boekel (manager impact reporting RSM). NBA-themaregisseur duurzaamheid Usha Ganga geeft aan hoe de NBA helpt bij toepassing van de CSRD-richtlijn.

Tijdens het webinar kunnen deelnemers zoals gebruikelijk weer vragen stellen, vanaf 16.00 uur worden de meestgestelde vragen voorgelegd aan het panel van sprekers.

Aanmelden voor het webinar kan via nba.nl.

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.