Nieuws

Herkansing voor content hackathon Auditpedia op 23 april

De Auditpedia content hackathon, die eerder gepland stond voor medio november vorig jaar, wordt op zaterdag 23 april aanstaande alsnog gehouden in Utrecht.

De content hackathon wordt georganiseerd in samenwerking met het Instituut Finance & Accounting van de Hogeschool Utrecht. Locatie is Vergadercentrum Domstad, Koningsbergstraat 9, Utrecht. Het programma begint om 10.00 uur en duurt de hele zaterdag, inclusief workshops, ruimte voor muziek en eten tussendoor.

Inmiddels hebben ruim zestig belangstellenden zich aangemeld; er is ruimte voor maximaal tachtig deelnemers. De content hackaton is bedoeld voor accountants en experts, ook uit de publieke sector (bijvoorbeeld vanuit de ADR of de Belastingdienst). Doel van de hackathon is het gezamenlijk werken aan content en tegelijk nadenken over de mogelijkheden en toekomstige functie van Auditpedia, aldus initiatiefnemer Margreeth Kloppenburg. Bij succes komt er een vervolg.

Auditpedia is een nieuw kennisplatform, gericht op de maatschappelijke rol van de accountant. Kloppenburg, organisator en drijvende kracht achter Auditpedia, moest in november door de coronapandemie "met pijn in het hart" besluiten om de hackathon uit te stellen. Nu de coronamaatregelen zijn vervallen is er ruimte voor de herkansing.

Aanmelden voor het programma van de content hackathon op 23 april kan via eline.mulders@hu.nl.

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.