Magazine

Lekker werken

Dingen die de werkdag leuker maken.

Dit artikel is verschenen in Accountant nr. 2, 2023

Bekijk alle artikelen uit dit nummer

» Download dit artikel (pdf)
» Download het hele nummer (pdf)

Auto: Zeker weten

Het aantal nieuwe Chinese automerken is nauwelijks bij te houden. Dit najaar verschijnt het merk Zeekr op de Nederlandse markt, mooie naam voor accountants. Het model X, omschreven als ‘stads-SUV’, moet de zakenrijder uit de Tesla Model 3 krijgen. De vormgeving is in ieder geval gedurfd. Rijbereik is 440 km, prijs nog niet bekend.
zeekr.eu

Fiets: Unisex e-bike

Wie gaat voor een minimalistisch design wordt blij van de Honbike Uni4, een e-bike voor de stad met riemaandrijving. Leverbaar in wit en zwart en gemaakt van “vliegtuigkwaliteit” aluminium. Een unisex model dat zich aanpast aan het terrein en het fietsgedrag van de eigenaar. Bereik met volle accu is bijna 100 kilometer. De prijs is scherp voor zo’n fiets: € 1.799.
honbike.com

Tas: Olifant in de kamer

De Elephant Joke is groot genoeg voor een 13 inch laptop, maar ook geschikt voor een dagje naar de stad. Verkrijgbaar in een hele reeks kleuren, zoals in mintgroen, geel, rood, roze en lichtblauw. Nederlands ontwerp, handgemaakt in Polen en met extraatjes zoals een ingenaaide sleutelring en vakken voor je telefoon en portemonnee. Prijs € 209.
keecie.nl

Pols: Google om je pols

Google’s eigen smartwatch, de Pixel Watch, heeft een rond scherm met een grootte van 41 millimeter. Naast tijd, datum en gemaakte stappen krijg je berichten, het weer, je hartslag en meer. Hij hoort 24 uur mee te gaan op een volle accu. Bedienen kan ook met stemcommando’s of Google Assistent. Hij draait op een kale versie van Wear OS. Prijs vanaf € 325.
Bijvoorbeeld via belsimpel.nl

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.