Podcast

Podcast

Accountant.nl is gestart met een serie podcasts voor accountants en financials, onder de titel Vitamine A. In elke aflevering van Vitamine A spreekt Sven Budding als host met gasten over het nieuws in accountantsland, over waardevolle inzichten en originele visies op actuele thema's.

Vitamine A | #3

In de derde aflevering van Vitamine A, de podcast voor accountants, spreken projectleiders Daphne Kolk en Erik Kolthof van de NBA-kennisgroep Accounttech met Mark van Diermen en Corinne Haenen van het nieuwe en jonge accountantskantoor The Audit Generation.

Vitamine A | #2

Accountant.nl maakte een rondje langs de velden, om de eerste reacties op de rapportage van de Commissie toekomst accountancysector (CTA) te peilen. Lukas Burgering (NBA) haalt reacties op bij Roland Ogink (directeur De Jong en Laan), Agnes Koops (Head of Audit PwC), Hans Renckens (Head of Audit BDO), Wendy Groot (Belastingdienst, NBA Young Profs), Marco van der Vegte (voorzitter NBA), Joeri Ooms (EY Young Profs) en Tjalling Tiemstra (Beursgenoteerde oob-commissie NBA).

Vitamine A | #1

In aflevering 1 geeft hoofdredacteur Marc Schweppe een toelichting bij de vernieuwde website Accountant.nl. Ook gaat hij in op hoe vrije journalistiek zich verhoudt tot het dienend zijn aan het accountantsberoep en de beroepsorganisatie.

reacties

Reageer op dit artikel

Spelregels debat

    Aanmelden nieuwsbrief

    Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

    Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.