Spelregels debat

 

10 spelregels voor debat op Accountant.nl

  1. Reageren op deze website is mogelijk bij columns en debat, bij vaktechnische artikelen en bij achtergrondverhalen. Ook kunt u zelf een opiniebijdrage insturen via redactie@accountant.nl. Plaatsing hiervan is ter beoordeling aan de redactie.
  2. Voor het plaatsen van reacties is vermelding van voor- en achternaam vereist. Gebruik uw echte voor- en achternaam, nooit de naam van een ander. Reacties onder pseudoniem of een valse naam worden door de redactie verwijderd.
  3. Uw e-mailadres moet bekend zijn bij de redactie. Dit e-mailadres blijft strikt vertrouwelijk.
  4. Het is niet toegestaan te vloeken of beledigende opmerkingen te plaatsen over bijvoorbeeld iemands levensovertuiging, geloof, etniciteit of seksuele geaardheid.
  5. Accountant.nl is geen schandpaal en niet de plek voor het uitvechten van specifieke conflicten door betrokken personen of het bewust uitlokken van emotionele reacties.
  6. Reageer kort en bondig. Een reactie mag maximaal 2.000 tekens (circa 300 woorden) lang zijn. Het aantal reacties per topic is beperkt tot maximaal drie per persoon.
  7. Blijf on topic. Off topic reacties worden door de redactie verwijderd. Reageert u op een andere reageerder, maak dat dan duidelijk in uw bericht.
  8. Reageren op oudere topics is mogelijk tot maximaal drie maanden na publicatiedatum van het bericht, daarna wordt de reactietermijn gesloten.
  9. Schrijf duidelijk en begrijpelijk Nederlands en vermijd taalfouten zoveel mogelijk. Te slecht geformuleerde reacties kunnen door de redactie worden verwijderd.
  10. Commerciƫle boodschappen zijn niet toegestaan en worden door de redactie verwijderd.