Nieuws

'Accountancy bij de Hema? We sluiten niks uit'

Na verzekeringen verkoopt winkelketen Hema nu ook notarisdiensten. Accountancy ligt voorlopig nog niet op de schappen, maar het bedrijf sluit niet dat het in de toekomst wel zo ver komt.

"Nee, accountancy bieden we nog niet aan bij Hema", zo reageert woordvoerster Judy op het Veld van winkelketen Hema. Ze reageert op het besluit van het warenhuis om notarisdiensten te gaan verkopen, zoals testamenten en samenlevingscontracten.

"We hebben nu de notarisdiensten en het heeft veel tijd gekost om die te ontwikkelen. We hebben ook niet overwogen om accountantsdiensten aan te gaan bieden. Maar uitsluiten dat we deze dienstverlening aanbieden, doen we ook niet. Toen we begonnen om verzekeringen kregen we ook de vraag of dit bij ons paste. Als zich kansen voordoen op de markt, waarom dan niet?"

"De ontwikkelingen in de markt volgen we op de voet. De wereld wordt steeds transparanter en dienstverlening is steeds meer geautomatiseerd, dat helpt. We kijken ook waaraan onze klanten behoefte hebben. Uitsluiten doen we dus niets, ook niet de verkoop van accountantsdiensten of advocatuur. Maar als we daarvoor plannen zouden hebben, ga ik die niet nu prijsgeven. We willen het moment van introduceren graag zelf bepalen."

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.