Nieuws

Erika Marseille RA financieel deskundige bij Höcker Advocaten

Per 10 november is Erika Marseille RA gestart bij Höcker Advocaten. Zij gaat bij het advocatenkantoor aan de slag als financieel deskundige.

“Als bedrijfseconoom en registeraccount biedt Erika een gevarieerd pakket aan diensten aan. Zo zal zij bij complexe cijfermatige aangelegenheden in bijvoorbeeld fraudezaken en faillissementen kunnen werken, maar ook kan zij worden ingezet in het kader van benoemingen van kantoorgenoten door de Ondernemingskamer”, aldus managing partner Kees van de Meent.

Marseille is momenteel bij Akzo Nobel nog verantwoordelijk voor externe en interne financiële verslaggeving, analyse en prognoses, inclusief begrotingen, en heeft nog enkele nevenfuncties, zoals haar lidmaatschap van de Raad voor de Jaarverslaggeving. Haar werk bij Akzo Nobel wordt in de komende maanden in goed overleg afgebouwd.

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.